Bize Ulaşmak İsterseniz

mrsbarancetin@hotmail.com

26 Kasım 2014 Çarşamba

Fixation Hair Serum, Argan Oil


Saçlarıyla kafayı bozmuş, hemen hemen duyduğu bütün ürünleri denemeye çalışmış biri olarak bugün sizlere iki üründen daha bahsedeceğim. Daha önce saçlarım için kullandığım ve memnun olduğum iki tane saç serumundan bahsetmiştim. Haberi olmayanlar ya da yeniden okumak isteyenler için TIK TIK.

Bugün bahsedeceğim ilk ürünün adı Fixation Hair Serum. Saç serumundan beklediğim birkaç özellik var. Birincisi kurumuş saçlarımı, nemli ve parlak göstermesi, ikincisi ise kabarmasını önlemesi. Peki bu ürün istediklerimi tam olarak karşıladı mı ? Saçlarımı kestirmeden önce bu ürünle tanıştım cankuşlar. O zamanlar saçlarımın uçları düzleştirici kullandığım için aşırı kuruydu. Ürünü hafif nemli saçıma uyguluyordum ancak saçlarımı istediğim gibi nemlendirmiyordu. Saçımıza serum sürdükten sonra düzleştirince genelde tel tel durmaz, sağlıklı gibi gözükür bilirsiniz. Ancak bu ürün düzleştiricinin ardından hiç uygulanmamış gibi gözüküyordu. Yani beklediğim birinci özelliği sağlamıyordu. İkincisi beklediğim özelliği de malesef bu üründe alamadım. Saçlarıma sürdüğüm serumlar genelde kabarmasını önlerdi ancak Fixation kabarmayı engellemede de sınıfta kaldı. Zaten saçıma toplam 4-5 pompa sıkıyordum. Hala kabardığını görünce birkaç pompa daha sıktım birgün ama sıkmaz olaydım... Saçlarımı kafam taşımayadı resmen o kadar mı ağırlaşır, o kadar mı yağlanır. Akıllandım valla bir daha tövbe ettim. Benim kullanıp memnun kalmadığım serumlar arasına dahil oldu bu ürün. Ancak dediğim gibi saçım o zamanlar aşırı kuruydu. Belki de saçları benim gibi yıpranmamış kişilerde bekleneni karşılıyordur. Şimdi saçlarım yaptığım badem yağı, hint yağı bakımından sonra toparladı, kabarmanın k sini yaşamıyorum. Resmen hayranlıkla saçlarımı izliyorum. 2 yıl sonra böyle olunca inanamıyor insan. :)

Bir diğer ürün ise içinde argan yağı olduğunu iddia eden sprey. Tamamen watsonsdaki bayanın gazabına uğrayıp almış olduğum bir ürün. . Sizinde alışverişiniz esnasında yanınıza yaklaşıp bu ürünü tavsiye eden birisi olursa acilen ordan uzaklaşın. Bunu da beğenmedim ben :) Zaten ben saç serumunu daha çok severim. Genelde böyle sprey tarzı ürünleri çok kullanmam ama bir yanlışlık oldu aldım. Hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum. Saçımı yumuşatması gereken yerde sertleştiriyor.Eskiden üfleyip balon yaptığımız oyuncakların içinde bir sıvı olurdu ya... Heh işte aynen öyle kokuyor. Bu ne koku arkadaş ya... Başıma  bulaşık deterjanı sıkıyormuşum gibi hissediyorum. Bir daha bildiğimden şaşmam!

Size bugün güzel şeyler  söylemek isterdim cankuşlar ama benim gibi yanlışa düşmeyin, paranız çöpe gitmesin istedim. Siz bu ürünleri kullandıysanız, memnun kaldıysanız ya da önereceğiniz bir ürün varsa lütfen yorumlarınızda belirtin. Kucak dolusu sevgiler...


5 yorum:

  1. Merhaba blogunu takipteyim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Baran Hanım,

    Blogunuzu takibe aldım çok keyifli olacak saçlarımdan ben de şikayetçiyim. Sizi de benim bloguma beklerim! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba adım Gülşah, arkadaşımla soyadlarımızı yazdık :) Hemen geliyorum. :))

      Sil
    2. O zaman hemen düzeltiyorum Gülşah Hanım yazılar keyifli cidden. Bekliyorum! :D

      Sil