Bize Ulaşmak İsterseniz

mrsbarancetin@hotmail.com

21 Kasım 2014 Cuma

Revox At Kuyruğu Şampuanı

          Saçlarımı uzatma maratonuna yeniden girmiş bulunmaktayım. İnternette okumadığım blog kalmadı. Daha önce sinameki kürünü denemiştim ancak saçlarımı çok yıpratmış ve dökmüştü. Ben de dolayısıyla başka yollar aramaya başladım. Annemle saçım için başka ürünler almaya girdiğim bir mağazada Revox At Kuyruğu Şampuanı'na rastladım. İndirimde olduğundan dolayı sanırım hemen gözüme çarptı. :) Bloglarda adını duymuştum ancak kimse net bir şey yazmamış, ya da devamını getirmemişti. Ben de hemen aldım sepetime attım.
  
          Şampuan, saç dökülmesini durduracağını ve adından da anlaşılacağı gibi saçları daha hızlı uzatacağını belirtiyor. Üzerinde ne kadar sıklıkla kullanılacağı yazmıyor. Ben ise gün aşırı kullandım bu şampuanı. 


          Sonuç : Tek kelimeyle mükemmel ! Saç diplerimde son zamanlarda kullandığım ilaçtan kaynaklanan kuruluklar vardı. Bu da dolayısıyla saçlarımın kepeklenmesine neden oluyordu. Nemlendirici şampuanlar, serumlar, yağ bakımları gibi birçok alternatif denedim ancak hiçbiri sonuç vermemişti. Revox ise ilk kullanımda etkisini gösterdi ve resmen saçımın derisinin nefes aldığını hissettim. Çok çeşit krem denedim bu zamana kadar ama saçımın hiç bu kadar yumuşak olduğunu hatırlamıyorum. Şampuanın kokusuna gelecek olursak, harika ! Annem eve geldiğimizde şampuanın adından dolayı kötü kokacağını söyleyip bana gülmüştü ama şimdi ben de kullanayım diye yalvarıyor. (Verir miyim? Asla!) Uzama konusuna gelince yaklaşık iki haftadır kullanıyorum ama gözle görülür bir uzama var saçımda. Ancak bu şampuanla beraber saçıma başka bakımlarda uyguluyorum. Hangisinden kaynaklandı bilmiyorum. :) 1 ay boyunca sadece bu şampuanla devam edeceğim. Sonuçlar Aralık'ta!

Sorularınızı ve önerilerinizi bekliyorum cankuşlar ! :)

4 yorum:

  1. Merhaba bloğun hayırlı olsun :) geldim takipteyim benim bloğuma da her zaman beklerim yardımcı olabileceğim birşeyler olursa yardıma hazırım bol şanslar başarılar

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiz, senin bloğun da hayırlı olsun :) Hemen geliyoruz (:

    YanıtlaSil
  3. Bu aralar ben de saçlarıma takmış durumdayım. En kısa sürede bu ürünü denemek lazım. :) Bloğunuzu takibe alıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarımın resmini çektim uzamayı birkaç hafta sonra göstereceğim. Biz de takipteyiz! Hoşgeldiniz. :)

      Sil