Bize Ulaşmak İsterseniz

mrsbarancetin@hotmail.com

24 Kasım 2014 Pazartesi

Saç Bakımında Vazgeçilmezlerim

Cankuşlaar...Grip çevremi sarmış durumda... Yine de blogumu boşlamak istemedim ve geldim. Saç bakımında vazgeçilmezlerimden sizlere de bahsedeyim dedim. Elseve'in Mucizevi Yağını hepiniz duymuşsunuzdur. Ben de ilk tanıştığımda eve gelip internetten araştırayım dedim. Bloglarda o kadar çok yazı vardı ki hakkında, yeterince bilgilenmiştim. Kullananların %90'ı memnun zaten bu üründen.

Benim Düşüncelerim;
 Ben de bu üründen memnunum... Saç uçlarım kuru malesef... Nemlendirdiğini düşünmüyorum bu ürünün ancak kokusu harika. Çiçeksi bir koku var ve gerçekten saçımı tutup burnuma götürüyorum devamlı. ( Tabi bu aralar değil malum gribim :D ) Ben genelde nemli saçıma kullanıyorum bu ürünü ve saçımın kabarmasını engelliyor. Bir de düzleştirmeden önce kullanıyorum. Üstünde ısıya karşı koruyucu olduğuna dair bir şey yazmıyor ancak "sebibebi" adlı bir bloggerın youtube'da paylaştığı videoda böyle görmüştüm. O yüzden kullanıyorum. Ancak çok etkili olduğunu düşünmüyorum.

Benim ısıya karşı koruyucu olarak vazgeçilmezim : Urban ! Bu markanın ürünlerini gerçekten çok seviyorum. Biotinli ürünlerin saçları uzadığı söyleniyor. Ancak hiç kullanmadım. Kullanıp memnun kalanlarınız  varsa lütfen yorum olarak yazsın. Dediğim gibi saçlarım kuruydu ve saç tipim için bunun uygun olacağını düşündüm ve aldım. Kokusu mucizevi yağ gibi güzel değil. Bildiğiniz, aktardan aldığımız yağlar gibi kokuyor ancak onlar gibi saçta kokusu kalmıyor, yani sizi rahatsız etmiyor. Üstelik oldukça yoğun bir kıvamı var. Henüz bitmedi ürün ama Elseve'in 2. şişesini aldım. Kıyaslamayı siz yapın. Isıya karşı korumada gerçekten bu ürünü çok beğeniyorum. Saçlarıma düzleştirici kullandığım sıralarda  düzleştirip kabaran saçlarıma birkaç pompa serum uyguluyor  ve üstünden bir kat düzleştirici ile geçiyordum. Saçlarım hem ışıl ışıl oluyor hem de kabarmıyordu. Düzleştirici kullananlar için gerçekten muhteşem bir ürün. Benden bu kadar cankuşlar... Kucak dolusu sevgiler size...

9 yorum:

  1. Bu iki ürünü bende kullanıyorum ikisininde yazısı var hatta :) Urban Care'in nemlendirmesi daha güçlü geldi bana kuru saçta çok etkili. Birde kokusunu çok sevmiştim ben çok tatlı yoğun bir kokusu var aktar yağlarına benzemiyor seninki neden öyle kokuyor anlamadım :/
    He bu arada asıl yazmak istediğimi unutuyordum :D Biotin saçları gerçekten uzatyor ama saf biotin kullanmalısın biotinli ürünlerdeki biotin miktarı çok az oluyor.Solgar'ın veya Medobiohtin markasının var günde 5 mg kullanırsan iki hafta içinde 2-3 cm kadar uzatıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://suslusirine.blogspot.co.uk/2014/08/saclarm-nasl-uzatyorum.html burada detaylı yazısını yazdım biotin hapının :)

      Sil
    2. canım sen dedikten sonra kalktım bir daha kokladım gerçekten güzel kokmuyor badem yağı gibi kokuyor acaba benimkinde mi bir sorun var. Neyse ama nemlendirmesi mükemmel ! canım ben de saç uzatmaya takmış durumdayım 2 haftada 2 3 cm çook iyi bir sonuç hiç fotoğraf çektin mi ?

      Sil
    3. Bi sorun olabilir son kullanma tarihine baktinmi :/ yok o zamanlar blog yazmadigim icin hic aklima gelmedi ama bu ay dip boyami yaptiktan sonra hapa geri baslicam o zaman mutlaka cekip bloga koyucam :)

      Sil
    4. bulamadım üstünde malesef... ben roaccutane tedavisi görüyorum acaba biotin kullanabilir miyim? bir de sivilce yapıyor falan demişler sizde öyle bir sorun oldu mu?

      Sil
    5. Yok bende sivilce yapmadı. İnternetten arastirmistim önceleri roaccutane kullananlarda hapi alabilir gibi bişey görmüştüm ama doktora sorman en garantisi

      Sil
    6. ayın 8 inde randevum var, sorup alayım öyleyse. sabırsızlıkla bekliyorum. 5 parmak uzatmak istiyorum inş uzar

      Sil
  2. Ben de Elseve mucizevi bakım yağını kullanıyorum uzun zamandır, banyodan sonra saçlarımı yumuşatıyor :)

    YanıtlaSil