Bize Ulaşmak İsterseniz

mrsbarancetin@hotmail.com

22 Kasım 2014 Cumartesi

Selective Ammino Keratin

Belimde olan saçlarımı kestirdikten sonra bir hafta evde yas tuttum. Bir yanım bak sağlıklı oldu işte derken diğer yanım hala kırıkların var ya ne güzel belindeydi diye benimle dalga geçiyor. Saçlarımı 5 parmak kısaltmama rağmen o uçlarındaki tiftik tiftik görüntü gitmedi. Sadece saçlarım daha çok gözüktü. İncelen yerler kesilmiş oldu. 

Kuaför bir tanıdığımız bana bu maskeyi önerdi. Profesyonel kuaförler genelde bunları kullanıyorlarmış. Saçın keratinden oluştuğunu biliyoruz. Bu ürün de saçın kaybettiği keratini ona geri yüklüyormuş. O kadar çok ürün denedim ki bunu mu denemeyeceğim ya amaan deyip girdim bir watsons mağazına. Attım sepete, geldim eve. Ürünün arkasını okuyayım dedim ama nasıl kullanılacağına dair en ufak bir bilgi yok. Sadece çok yıpranmış saçlar için olduğu belirtilmiş. İnternetten biraz araştırdım, daha sonra kuaför tanıdığımıza sordum. Saçta 8 saat kalması gerekiyormuş. Duş aldıktan sonra hafif nemli saçıma uyguladım. Diplerine sürüp yaklaşık 5 dk masaj yaptım. Tepeden gevşek bir topuz yapıp uyudum. O kadar yoğun bir kavun kokusu var ki gece rüyama kavun girdi. :) Sabah uyandığımda aradan yaklaşık 10-11 saat geçmişti. Saçlarımı ılık suyla yıkadım nemini aldım. 

Sonuç : İnternetteki kırıkları yok ediyor gibi ütopik yorumlara inanmamıştım tabi. Saçlarımdaki kırıklar hala bana sırıtıyordu. İlk kullanımda etki edeceğini düşünmüyordum zaten. Ancak saçımda ne ekstra bir yumuşaklık vardı ne de başka bir şey. Kullandığımı belli eden tek şey ise kavun kokusu ! :D İlk kullanmada üstüne çok gittim kremin dedim ve sabrettim. Haftada 1 defa kullanmaya devam ettim. Bitti sayılır. Saçımda inanılmaz bir değişiklik yok. Saç aynı saç. Uzamasına gelince saç diplerimi kaşındırıyor kullandıktan sonra. Bu iyiye işaret aslında. Ancak aşırı yıpranmış saçları onarmıyor. Benden tam not alamadı...
   

4 yorum:

  1. Oncelikle bloğunuz hayırlı olsun.Bol faydalı paylaşımlarla dopdolu olsun inşallah.Deneyimlediğiniz ürünü ilkkez duydum.Gerçekci yorumlunuzu yazmanızda beni mutlu etti.
    Sizi takibe aldım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz. Bol Bol paylaşımlarla bilgilendirelim birbirimizi... Sevgiler bizden :)

      Sil
  2. Bu maskeden bende de var. Saçıma sürdüğümde saçlarımı yumuşatıyor elektriklenmesini biraz azaltıyor ama yıkadığımda tüm bu iyi özellikler kayboluyor.Duştan sonra saçları taramak ve şekil vermek için güzel bir krem sadece,ötesi olamadı malesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saçları yumuşacık yapıyor, çok kolay açıyor ancak onarmada çok başarılı değil malesef

      Sil